Instagramon látják, ha megnézem?

Instagramon látják ha megnézem

Instagramon látják, ha megnézem

Instagramon látják, ha megnézem? – Ki nézi a tartalmait?

Ha gyakran használod az Instagramot és sok képet, videót töltesz fel, akkor valószínűleg tudni szeretnéd, hogy ki nézi a tartalmaid! Ennek különféle okai lehetnek, amiért szívesen megtudnád ezt. Először is, puszta kíváncsiságból, személyes okokból, azért, hogy tudd ki lép interakcióba a bejegyzéseiddel. Vagy azért, hogy megtudd, melyik barátod és követőd szentel kiemelt figyelmet annak, amit közzé teszel a profilodban.

Instagram követők figyelése

A másik ok azoknak érdekes, akik az Instagramon népszerűsítik vállalkozásukat. Ha Te is ezek közé tartozol, akkor nyilvánvalóan Te is több információt szeretnél gyűjteni arról, hogy ki nézi meg a vállalkozásod tartalmait. Ez lehetővé tenné, hogy hatékonyabban dolgozz azon, hogy minél több elköteleződést és reakciót kapj a bejegyzéseidre.

Éppen ezért, az elején érdemes tisztáznunk:

Az Instagram nem mutatja meg, hogy kik nézték meg a profilunkat, posztjainkat, vagy videóinkat. Harmadik fél/applikáción keresztül sincs lehetőségünk kideríteni ezt.

instagramon látják, ha megnézem
Az Instagram nem mutatja meg kik nézik a fiókunkat, egyedül a 24 órán keresztül elérhető Story funkcióban.

Alternatívák

Instagramon a megosztott bejegyzéseink véglegesek, hacsak nem döntünk az eltávolításukról. Ha a fiókunk privátra van állítva, akkor a bejegyzéseket csak az általunk jóváhagyott követőink láthatják. Ha nyilvános a fiókunk, akkor értelemszerűen bárki megtekintheti azt.

Insta követők ellenőrzése
Alternatívá

Vagyis, a megosztott bejegyzéseiről nem fogod megtudni, hogy ki nézte meg, de a videó posztoknál láthatod, hogy hányan tekintették meg. Képes bejegyzésekről egyáltalán nem kapunk erre vonatkozó információt.

Az egyetlen Instagram funkció, amelynél visszajelzést kapunk arról, hogy mely személyek tekintették meg az általunk megosztott tartalmakat – az a Story funkció.

A történeteket megtekintő felhasználók 24 órán keresztül megjelennek a „nézők listájában”, amíg a történet élőben látható. Ez betekintést nyújt konkrétan azoknak a követőknek a listájába, akik ebben az időszakban megtekintették a fotós, vagy videós történetünket. 24 óra elteltével a lista eltűnik, de ha elmentjük a történetet highlights-ként, akkor később is láthatjuk, kik és hányan látták őket.

Instagram követők

Instagramon a YouTube-bal ellentétben a megtekintések száma nem növekszik, ha egy ember egymás után többször megnézi a story-t. A videóbejegyzéseinkről kapott megtekintések számának ismerete értékes információ, mivel képet adhat arról, hogy mi érdekli az embereket, különösen a követőinket. Bár ez kevésbé informatív, mint a kommentek és a lájkok száma, mégis segíthet a sikeresebb Instagram-marketingstratégiák megtervezésében és a követések számának növelésében.

Bár azt nem láthatod pontosan, hogy kik nézik meg az Instagramodat, mégis amennyiben üzleti fiókká módosítod profilod, úgy pontosabb adatokat kaphatsz arról, mennyien figyelik a bejegyzéseidet.

Üzleti fiókot a beállítások menüpontban hozhatsz létre. Angol nyelvű menüben „switch to business profile” menüpont alatt.

Egyéni, személyes profiloddal is jogosult vagy ezekre a beállításokra, nem kizárólag vállalkozások profiljai válthatnak erre a funkcióra. Ehhez nem kell mást tenned, mint váltás után megadni az elérhetőséged.

Üzleti fiókkal három fontos dolgot láthatsz.

 • Aktivitás az oldaladon Interakciók, mennyien látogatták meg a profilod, mennyien kattintottak át a weboldaladra.
 • Tartalom Láthatod melyik posztod mennyien tekintették meg.
 • Követők Láthatod a követők életkorát és földrajzi helyét

Amennyiben szeretnél vállalkozásodnak professzionális oldalt létrehozni, vagy meglévő oldalad professzionális szintre emelni ügynökségünk hathatós segítségedre lehet ebben. Akár cégednek szeretnél ezáltal több ügyfelet szerezni, akár influencerként szeretnél a jövőben jelen lenni, keress minket bizalommal – mi segítünk ennek az elérésében!

Klikkelj ide a nyitáshoz/bezáráshoz

2 hozzászólás

 1. Szép napot nektek!
  olyan 5000 követőt szeretnék elérni, mert később cégek termékét akarom hirdetni.
  Segítségeteket előre is megköszönöm.

  1. Kedves Kornél!

   Köszönjük szépen a kommentedet.

   Folyamatosan építünk az ügyfeleinknek Instagram követőbázisokat, így neked is magabiztosan tudunk segíteni.

   A mi munkánk, és végső soron az Instagram követők abban lesznek mások minálunk, hogy valódiak lesznek.
   Ezek hús-vér magyar emberek lesznek, akik tényleg követni akarnak.
   Sajnos a szolgáltatások 99,99%-a nem ilyen, hanem kamu követőket, be/ki követet embereket, robottal létrehozott kamu felhasználókat kapsz.

   A mi szolgáltatásunk 100%-ban élő, érdeklődő, magyar követőket biztosít.
   100% Garanciát vállalunk erre.

   Itt tudod megnézni a csomagjainkat, erre az email címedre is átküldjük az ajánlatunkat: https://www.instagramkovetok.hu/instagram-kovetoszerzes/

   Vagy részletesebben itt: https://www.instagramkovetok.hu/2023/07/12/vasarolj-valodi-magyar-instagram-kovetoket/

   Üdvözlettel:

   Az InstagramKovetok.hu csapata

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük