Instagram név ötletek

Instagram név ötletek

A megfelelő Instagram név megtalálása gyakran hosszadalmas folyamat lehet, de fontos, hiszen ez az, amivel követőink legelőször találkozni fognak, ezzel tudnak majd azonosítani minket. Az Instagram név illusztrálja a profilod elsődleges célját, és így azt is lehetővé teszi, hogy a profiloddal találkozó emberek tudják, miről szólnak a tartalmaid. Ha nevet szeretnél változtatni az Instagramon, vagy ha fiókot indítasz, ez a bejegyzés hasznos lehet számodra Instagram név ötletek szempontjából, hogy találj valami olyat, ami egyedi és könnyen megjegyezhető.

Miért fontos az egyedi Instagram felhasználónév

Az Instagramon az egyik fő célod az, hogy más felhasználók figyelmét is felkeltsd, és hogy ők is foglalkozzanak a fiókoddal, hogy lájkolják a posztjaidat, kövessék a fiókodat, és megnézzék az Instagram Story-jaidat.

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kitűnj az Instagramon, ha egyedi felhasználónevet választasz. De miben rejlik egy Instagram felhasználónév ereje? Nos, tegyük fel, hogy hagysz egy kommentet egy másik Instagramozó posztjához, akinek sok követője van.

A kommented érdekes, vicces, vagy éppen nagyon hosszú. Sikerül felkeltened a többi felhasználó figyelmét a kommentszekcióban, sőt, még a tartalmat posztoló személyét is. A kommenteden kívül csak az Instagram felhasználóneved az egyetlen dolog, amit láttak tőled (és a profilképed egy aprócska változata).

Egyedi felhasználónév

De ha véletlenül van egy egyedi felhasználóneved, ami elég érdekes ahhoz, hogy mások átkattintsanak a fiókodra… megnyerted az Instagram-játékot. A fiók indítása után bármikor megváltoztathatod a felhasználónevedet az Instagramon. De mindig a legjobb, ha új Instagram-profil indítása előtt kutatást végzel, hogy a lehető legjobb egyedi felhasználónevet választhasd ki.

További cikkeink: Instagram hirdetések

Instagram név ötletek – első lépés

Amikor elkészíted a profilod (vagy esetleg profilt váltasz és szeretnél új céljaidnak megfelelő nevet találni), kérdezd meg magadtól, mit szeretnél, hogy a tartalmaid illusztráljanak. Egy személyes Instagram lesz, ahol egyszerűen csak a mindennapi életedről posztolsz fotókat? Vagy egy üzleti fióknak választasz nevet? A jó Instagram név kiötlésének első lépése azzal kezdődik, hogy rögzíted, mi a terved a profiloddal.

Ötletek egyedi felhasználónevek keresésére az Instagram profilod számára

Mivel az Instagram már most is olyan népszerű az egész világon, nagyon nehéz lehet olyan egyedi felhasználónévötletet találni, amelyet még nem kapkodtak el. De lehetséges, hogy megszerezd álmaid egyedi felhasználónevét – és néha ez legalább annyira tudomány, mint amennyire művészet. Vagyis van néhány képlet, amely segíthet a sikerhez.

    Szín + márkanév

    A keresztneved + egy szó, ami rímel rá

    Pl.: Virág név + zenei műfaj neve

Esetleg még:

    Találj egy szót, ami tetszik egy másik nyelven (Avec Moi – Velem, fr.)

    Használj alliterációt a keresztneveddel

    Egy szó megváltoztatásával tedd viccesebbé kedvenc mondatod.

Instagram név ötletek – második lépés

Ha az Instagramodon sok személyes posztot fogsz készíteni a barátaidnak és a családodnak, magától értetődő, hogy fontolóra kell venned a neved vagy a beceneved használatát.

Ha azt tervezed, hogy az Instagramodat privátnak tartod, és vicces tartalmakat, vagy a legjobb barátaidnak és közeli családtagjaidnak szóló személyesebb tartalmakat posztolsz, akkor érdemes egy belső viccet, egy kódszót vagy becenevet használnod, amit mások a csoportodon kívül nem ismernek.

Instagram fiók vállalkozásoknak

Ha az Instagram-fiókod egy vállalkozás lesz, próbáld meg beépíteni ezeket az elemeket: a vállalkozás nevét, a vállalkozás típusát, a vállalkozásod területét, vagy más iparági divatszavakat. Az is fontos, hogy a felhasználónév az összes üzleti közösségi fiókodnál megegyezzen. Tehát, ha egyszer kiválasztottál egy felhasználónevet, próbáld meg ezt a nevet használni az Instagramon, a Twitteren, a Facebookon stb. is.

Ha úgy érzed végképp nincs ötleted az Instagram felhasználónevedet illetően, próbáld ki a random név generátort. Ha nem is találod meg az álom felhasználóneved, garantáltan jól fogsz szórakozni közben. 🙂

Random Instagram név generátor  

Instagram név ötletek – harmadik lépés

Ha már ismered a felhasználóneved elemeit, próbáld meg kitalálni, hogyan tudnád még kreatívabban egyesíteni őket. Ha a becenevedet és egy bizonyos számot szeretnél használni, játssz el az összes lehetőséggel. Ugyanez vonatkozik a céges fiókodra is, ha elérhetőségi problémák miatt nem használhatod a cégnevet úgy, ahogy van.

Arra azonban mindig ügyelj, hogy az Instagram név egyértelmű és könnyen megjegyezhető legyen, mert még mindig azt szeretnéd, hogy az emberek megtaláljanak. Ez általában azt jelenti, hogy érdemes tartózkodni a túl sok szám és olyan személyes adatok használatától, amelyeket mások nem tudhatnak Rólad. Törekedj az egyszerűségre és fülbemászóságra.

További cikkeink a témában: Instagram Story Ötletek

Instagram név ötletek – negyedik, avagy utolsó lépés

Végül, ha megtaláltad azt a néhány kulcselemet, amelyet szeretnél a felhasználónevedbe foglalni, és azt, hogy hogyan szeretnéd őket rendszerezni, ellenőrizd a név elérhetőségét. Ha nehezen találsz olyan felhasználónevet, amely elérhető, próbálj meg írásjeleket használni. Az Instagram engedélyezi az írásjeleket, és néha az írásjelek javíthatnak egy Instagram felhasználónév olvashatóbbá tételével. Játssz el különböző variációkkal, és nagy az esélye, hogy rábukkansz egy jó felhasználónévre, amely működik és elérhető.

Klikkelj ide a nyitáshoz/bezáráshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük