Rólunk

Az Instagram 2018 őszére a 6. legtöbbet látogatott weboldal lett Magyarországon. Te már fent vagy?

Azt látjuk, hogy az Insta népszerűsége folyamatosan növekszik, de a vállalkozások nagy része még mindig nem használja marketing célokra. Mi azoknak szeretnénk segíteni, akik szeretnének még időben csatlakozni ehhez az egyre népszerűbb közösségi oldalhoz.

Az Instagram aktív felhasználóinak száma 2018-ban már több, mint 1 milliárd volt. Viszonyítás képpen a Facebook felhasználók száma valamivel több, mint 1,4 milliárd. Bár 400 000 millió emberrel „le van maradva” mégis sok tekintetben lehagyja a kék közösségi oldalt.

Az emberek az Instagramon sokkal nyitottabbak és érdeklődőbbek. Ezt az is jól mutatja, hogy a posztokkal és a hirdetésekkel is lényegesen nagyobb aktivitást lehet elérni. Az Insta fiókok a követők 4%-tól számíthatnak aktivitásra. Elsőre ez nagyon kevésnek tűnhet, azonban ugyan ez a szám a Facebook-on kevesebb, mint 0,1%. Ugye így már nem is olyan rossz?

A márkák népszerűsége is lényegesen magasabb, hiszen a felhasználók 80%-a legalább egy vállalkozást követ.  Persze közülük sokan vannak, akik többet is. Szeretnél Te is ezek közé a vállalkozások közé tartozni?

Tudom, hogy most csak egy újabb nyűgnek hangzik. De!

Ahogyan fentebb is írtam, az a célunk, hogy segítsünk. Szeretnénk levenni a válladról a terhet, hogy Te csak a vállalkozásoddal és az új ügyfelekkel foglalkozhass.

De persze azokat sem hagyjuk cserben, akik maguk szeretnék menedzselni az Instagram profiljukat. Ezért is teszünk közzé folyamatosan friss cikkeket a blogunkban.

Ha Neked egy kiló hús kell, akkor a cipészhez mész vagy a henteshez?

Senkit nem szeretnénk megbántani, de az a helyzet, hogy cipésznél senki nem varr jobb cipőt és a húst is a hentesnél vesz az ember. Azaz, mindenki azt tudja a legjobban csinálni, ami a szakmája. Nekünk a marketing a szakterületünk, ahhoz értünk a legjobban. Te pedig a saját szakmádban vagy a legjobb. Persze mindent meg lehet tanulni, de mi egyszerre több vállalkozás profilját kezeljük és nem éppen ma kezdtük a szakmát, így a segítségünkkel nem kell végig szenvedned azt a kellemetlen tanulással és csalódással járó első időszakot.

Tudjuk, hogy Te is a legjobbat szeretnéd a vállalkozásodnak és nem 1-2 év múlva, hanem már most. A legjobb számára pedig az, ha egy profi csapat foglalkozik a marketinggel, így az Instagram profiljával is.