Kapcsolat

Szeretnéd, hogy a marketing ne egy plusz terhet jelentsen az életedben, hanem hasznot hozzon, ahogyan az a dolga lenne? Jó lenne, ha többen ismernék a vállalkozásod és látnák mennyire hasznosak a termékeid vagy a szolgáltatásod? Sokan nem is tudják, de pont Rád van szükségük! Itt az ideje, hogy tudasd velük!

Vagy, írj közvetlen e-mailt az: insta kukac instagramkovetok pont hu -ra,

Vagy hívj minket a: +36/70-362-5788-as telefonszámon

Néhány Instagram munkánk ízelítőnek

Látványos Instagram képek
Poszty.hu Instagram oldala
Instagram posztolás ügynökséggel
Moodo.hu Instagram oldala

Te is éppen ezt szeretnéd, igaz? Ezért dolgozol, de annyira nehéz időt szakítani a rengeteg feladat mellett még a marketingre is. Ráadásul nem is csak egy területre kell összpontosítani, mert ma már jelen kell lenni több közösségi oldalon, foglalkozni kell a seo-val és az AdWords hirdetésekkel. Persze a cikkírásra is gondolni kell.

De ennyi marketing eszköz mellé miért van szükség még az Instagramra is?

Teljesen jogos a kérdés! Nagyon sok marketing eszköz elérhető, akkor miért pont egy újabb közösségi oldalt kellene választanod?

Az Instagramnak jelen pillanatban valamivel több, mint 1 milliárd felhasználója van, melyből mindössze 1,5 millió magyar. De! Ennek ellenére 2018 őszén a 6. leglátogatottabb oldal volt. Mit lehet leszűrni ebből?

Hogy az Instagram hazánkban egy új hullámnak számít, amit érdemes meglovagolni. Nincs még annyira sok felhasználója, mint a Facebooknak (5.5 millió magyar), azonban egyre többen vannak jelen rajta. Ez azt jelenti, hogy most a legjobb döntés „beszállni a buliba”, mert nagyon jól használható marketing célokra. A vállalkozások közül még csak kevesen hirdetnek itt, így sokkal kisebb a verseny, aminek köszönhetően egyszerűbb elérni a célközönséget. Ráadásul a felhasználók is sokkal lelkesebben vesznek részt a kommunikációban és a hirdetésekre is lényegesen többen kattintanak.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen a vállalkozásod nagyon sokat profitálhat belőle. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj egyedi ajánlatot. Ha szeretnél tájékozódni a lehetőségekkel kapcsolatban, akkor tekintsd meg az ajánlatainkat, mert ezek segítenek körvonalazni vagy pontosítani az elképzeléseidet.

Instagramra fel, hogy a Te vállalkozásod is azon modern és folyamatosan fejlődő cégek közé tartozzon, akik kihasználják a legjobb lehetőségeket.