Kapcsolat

Szeretnéd, hogy a marketing ne egy plusz terhet jelentsen az életedben, hanem hasznot hozzon, ahogyan az a dolga lenne? Jó lenne, ha többen ismernék a vállalkozásod és látnák mennyire hasznosak a termékeid vagy a szolgáltatásod? Sokan nem is tudják, de pont Rád van szükségük! Itt az ideje, hogy tudasd velük!

Vagy, írj közvetlen e-mailt az: insta kukac instagramkovetok pont hu -ra,

Vagy hívj minket a: +36/70-362-5788-as telefonszámon

Néhány Instagram munkánk ízelítőnek

Látványos Instagram képek
Poszty.hu Instagram oldala
Instagram posztolás ügynökséggel
Moodo.hu Instagram oldala

Te is éppen ezt szeretnéd, igaz? Ezért dolgozol, de annyira nehéz időt szakítani a rengeteg feladat mellett még a marketingre is. Ráadásul nem is csak egy területre kell összpontosítani, mert ma már jelen kell lenni több közösségi oldalon, foglalkozni kell a seo-val és az AdWords hirdetésekkel. Persze a cikkírásra is gondolni kell.

De ennyi marketing eszköz mellé miért van szükség még az Instagramra is?

Teljesen jogos a kérdés! Nagyon sok marketing eszköz elérhető, akkor miért pont egy újabb közösségi oldalt kellene választanod?

Az Instagramnak jelen pillanatban valamivel több, mint 1,35 milliárd felhasználója van összesen, melyből 3,12 millió magyar. Mit lehet leszűrni ebből? Fontos az Instagram használata, kötelező elem lett a marketingben.

Az Instagram már hazánkban is közismert, és fontos marketing felületté nőtte ki magát, amelyet érdemes meglovagolni. A vállalkozások közül egyre többen ismerik fel, hogy fontos felület lett az Insta. Gondoljunk csak vissza 10-12 évet, akkor hasonlóképpen voltak a cégvezetők a Facebook-kal. Egyre többen hirdetnek kevesen hirdetnek itt, így sokkal kisebb a verseny, aminek köszönhetően egyszerűbb elérni a célközönséget. Ráadásul a felhasználók is sokkal lelkesebben vesznek részt a kommunikációban és a hirdetésekre is lényegesen többen kattintanak.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen a vállalkozásod nagyon sokat profitálhat belőle. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj egyedi ajánlatot. Ha szeretnél tájékozódni a lehetőségekkel kapcsolatban, akkor tekintsd meg az ajánlatainkat, mert ezek segítenek körvonalazni vagy pontosítani az elképzeléseidet.

Instagramra fel, hogy a Te vállalkozásod is azon modern és folyamatosan fejlődő cégek közé tartozzon, akik kihasználják a legjobb lehetőségeket.