Instagram Követőszerzés

Instagram követőszerzés, de hogyan?

Egyre több vállalkozás látja be, hogy az Instagram már nem csak a hipsterek és fotósok játszótere, hanem minden cég könnyedén képviseltetheti magát rajta. Manapság már egy bútorgyártó cégtől egészen a szerszám webáruházig mindenkinek van helye ezen a felületen, hiszen megtalálhatják azt a célközönséget, aki szívesen nézegeti a képeiket.

Instagram követőszerzés

Sok Instagram követő az sok vásárlót jelent?

Legalább is van köztük összefüggés, hiszen az Insta is egy újabb felület, ahol az emberek találkozhatnak a vállalkozásod nevével és, ha sok helyen látják, akkor egyre többen érdeklődnek majd. Persze az óriási követői bázis nem egyenes út a sikerhez, hiszen fontos, hogy ezek az emberek komoly érdeklődők legyenek. Ezért is veszélyesek a nyereményjátékok, hiszen így olyan emberek is követőkké válhatnak, akik valójában nem akarnak vásárolni, csak nyerni. Egy ilyen híg bázistól pedig nem sokat várhat az ember.

De, akkor mit lehet tenni?

Jó posztokkal, megfelelő hirdetésekkel és átgondolt stratégiával olyan követőket kell gyűjteni, akik vásárlók vagy ügyfelek is lehetnek. Egy ilyen több ezres követői bázis már nagyon stabilan képes támogatni egy vállalkozás fejlődését.

Nem tudod, hogyan hozhatnád ezt létre?

Ne aggódj, sokan vannak ezzel így! A közösségi marketing egy külön szakma, amit meg kell tanulni és nem várható el egy cég vezetőtől vagy vállalkozótól sem, hogy még ehhez is értsen. Ezért vannak a hozzánk hasonló marketing tanácsadók, hogy segítsenek a vállalkozásához legjobban illő stratégiát kidolgozni.