Küldetés

Kerestél már szakembert az Instagram fiókod kezelésére?

Ha igen, akkor biztosan tapasztaltad, hogy bőven van a piacon kiből válogatni. De, akkor ki lesz a legjobb számodra?

Az együttműködésnek természetesen több paramétere van, hiszen nem csak üzletileg kell összepasszolni, hanem emberileg is. Az utóbbiban nem tudunk tanácsot adni, azonban van néhány szakmai paraméter, amit fontosnak tartunk.

Instagram fiók kezelés szakember segítségével
Instagram fiók kezelés

Mi csak releváns érdeklődőket gyűjtünk!

Egy adatbázis minőségét (legyen szó e-mail címlistáról, Facebook követőkről vagy Instagram közösségről) nem a mérete határozza meg, hanem a minősége. Lehet akár több 10-, 100 ezer követőd, de ha ezek az emberek nem érdeklődnek a terméked, szolgáltatásod iránt, akkor hiába. Az új érdeklődőknek is feltűnik majd, hogy a sok követőd ellenére mégis nagyon kevés az interrakció. Ez pedig nagyon ciki!

Éppen ezért soha, ismétlem SOHA nem veszünk az ügyfeleknek követőket. Akkor sem, ha erre ők maguk kérnek. Ehhez nincs szükség szakemberre, bárki elintézheti ezt a tranzakciót és pillanatok alatt lehet akár 25 000 követője kicsivel több, mint 30 ezer forintért. Lehet, hogy ez most nagyon csábítóan hangzik, azonban garantáltan pénzkidobás.

Éppen ezért nem is szeretünk nyereményjátékokkal követői bázist építeni. Ez nem sokkal jobb megoldás, mint a követő vásárlás. Bár köztük lesznek valós érdeklődők nagyon sok lesz a nyereményvadász. Ők bárkit követnek annak reményében, hogy valamit ingyen kapjanak. De egy részük olyan gyorsan megy is, mint ahogy jött az ott maradottak, pedig nem igazán fognak aktívan részt venni az oldalad életében.

Folyamatosan keressük az új lehetőségeket

Ahogyan minden közösségi oldal, úgy az Instagram is állandóan újít. Mi azon vagyunk, hogy a lehető leghamarabb megismerjük ezeket és az ügyfeleink hasznára fordítsuk. Ha olyan eszközöket használunk, amiket még csak nagyon kevesen, sokkal nagyobb sikereket érhetünk el. Részben azért, mert a felhasználók is jobban érdeklődnek ezek iránt, részben mert a közösségi platform is jobban tolja ezeket és részben azért, mert kisebb a konkurencia a felhasználók között. Ha Te is a legújabb eszközöket használod sokkal népszerűbb leszel ezen az egyre növekvő közösségi oldalon.

Helyetted kommunikálunk

Ennek a közösségi oldalnak egy nagyon fontos jellemzője, hogy aktívak a felhasználók és szeretik, ha a követett vállalkozások szintén követik őket vagy válaszolnak a kommentekre és kedvelik a képeiket. Persze nem kell ezt sem túlzásba vinni, azonban néha kell törődni a követőkkel. Mi ezt is elintézzük helyetted.

Mindig ott vagyunk, amikor kellünk

Legyen szó kérdésről, problémáról, új ötletről. Minket bármikor megkereshetsz és segítségedre leszünk. Nem kérünk külön konzultációs díjat egy találkozóért, mert úgy gondoljuk, hogy akkor lehet sikeres egy együttműködés, ha a kapunk mindig nyitva áll.

Szimpatikusak voltak alapelveink? Úgy gondolod, hogy tudsz velük azonosulni? Akkor ne is húzzuk tovább az időt, kezdjük meg a közös munkát!